ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Το Πορτοκάλι

Ο χυμός του πορτοκαλιού αποτελεί τον δημοφιλέστερο χυμό στον πλανήτη, αφού είναι γλυκός και υγιεινός χωρίς καθόλου πρόσθετη ζάχαρη.

Προσφέρει ποικιλία βιταμινών, καθόλου λίπος, σόδα, χοληστερόλη.

Η κατανάλωσή του στο παιδικό διαιτολόγιο, δεν προσθέτει περιττό σωματικό βάρος.

Η κατανάλωση φρέσκου χυμού, από τα παιδιά, είναι μια άριστη στρατηγική, για την εξοικείωσή τους με την κατανάλωση φρούτων.

Η μοναδικότητα των πορτοκαλιών Orangedream στηρίζεται:

1) Στο ιδανικό Ελληνικό κλίμα 2) Στην δυνατότητα μας, να επιλέγουμε μόνο τα κατάλληλα προϊόντα 3) Στις αρχές και τις διαδικασίες λειτουργίας μας

Η μεγάλη προσφορά του πορτοκαλιού στην υγεία μας

Βιταμίνη C είναι ένα από τα σημαντικότερα αντιοξειδωτικά και αποτελεί την ισχυρότερη στήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος. Η βιταμίνη C βοηθάει την αδρανοποίηση των ελεύθερων ριζών οι οποίες μπορούν να καταστρέψουν τα κύτταρα και ιστούς και να οδηγήσουν σε φλεγμονές. Ένα ποτήρι 200γρ χυμού μπορούν να προσφέρουν το 100% της καθημερινής ανάγκης του οργανισμού σε βιταμίνη C.
Ποτάσιο παίζει σημαντικό ρόλο στη μυική λειτουργιά και μειώνει τον κίνδυνο υψηλής πίεσης και εμφράγματος.
Φολικό Οξύ είναι απαραίτητο για την αναπαραγωγή των κυττάρων και την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων. Ρίχνει τα επίπεδα της Homocysteine στο αίμα και συμβάλλει στο inflammation το οποίο συνδέεται με το cognitive impairement. Ένα ποτήρι χυμού προσφέρει Το 11% των ημερήσιων αναγκών του οργανισμού. Κατάλληλη ποσότητα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, μειώνει τον κίνδυνο γενετικών ανωμαλιών του εγκεφάλου και της σπονδυλικής στήλης γνωστή ως  ‘’πάθηση του νευρικού σωλήνα”.

 

Ασβέστιο είναι βασικό συστατικό των οστών και δίαιτες πλούσιες σε Ασβέστιο στηρίζουν την καρδιαγγειακή υγεία. Ένα ποτήρι χυμό την ημέρα, είναι εξεραιτική πηγή ασβεστίου προσφέροντας το 35% των ημερήσιων αναγκών του οργανισμού.
Βιταμίνη B6 βοηθάει τον οργανισμό να απορροφήσει την ενέργεια από τις τροφές και είναι απαραίτητο για την παραγωγή νέων κυττάρων και υγειών ερυθρών αιμοσφαιρίων. Ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλιού την ημέρα μας προσφέρει το 7% της καθημερινής μας ανάγκης σε Vitamin B6.
Θειαμίνη συνδέεται με την δράση πολλών ενζύμων, την μετατροπή πολλών τροφών σε ενέργεια και την αναπαραγωγή του DNA. Ένα ποτήρι χυμός την ημέρα μας προσφέρει το 18% των αναγκών μας σε Θειαμίνη.

epoch

bannerorange